Extra Programma

21-09-2017
CATALOGUS + INFORMATIE

 

Het complete Extra Programma, de deelnemerslijst per discipline, veel extra informatie en alle locaties met plattegronden, kunt u vinden in de nieuwe catalogus van Kunstmoment Diepenheim 2017. 

 

De uitgebreide catalogus met veel foto's is, vanaf vrijdag 13 oktober, voor slechts  €  5,00  in Diepenheim, o.a. verkrijgbaar bij de VVV balie in Herberg de Pol, enkele locatiehouders en tijdens Kunstmoment ook bij;

 

Kunstmoment INFORMATIEBALIE in

' Herberg de Pol, met ook VVV '

- Raadhuisstraat 8, 7478 AG  Diepenheim.

 

Kunstkeet INFORMATIEPUNT op

het plein 'Onder de Platanen', nabij ' Pand van Janna '

- Haaksbergerstraat 1, 7478 AV  Diepenheim.

 

Voor 'aanvullende' informatie kunt u, tijdens Kunstmoment dagelijks terecht, bij bovenvermelde locaties van 10.30 uur tot 17.30 uur.

 

Wij helpen u graag bij het maken van een keuze uit het kunstaanbod.

Zeker als u slechts één dag Kunstmoment Diepenheim bezoekt, is kiezen noodzakelijk, gezien het enorme aanbod.

 

Uw keuzemogelijkheid wordt wel groter als u niet 'lopend', maar bijvoorbeeld per rijwiel de vele locaties ook buiten Diepenheim bezoekt.

 

Fietsen zijn te huur bij;

H. Haanepen rijwielreparatie, mobiel: 06 - 11 21 68 00 , Ruimersdijk 27.

 

28-10-2017
Diepenheim Klassiek met het Jong Nederlands Blazers Ensemble

Locatie 2 – Johanneskerk

Zaterdagavond 28 oktober 2017;
Tijd 20.15 uur
Toegang € 20,-. Jongeren tot 18 jaar € 10,-
Reserveren zie website: Diepenheim Klassiek.
Een uur voor aanvang kunnen er ook kaarten bij de kerk worden gekocht

 

Het Jong Nederlands Blazers Ensemble, dat in de Johanneskerk komt spelen, bestaat uit tien musici. Zij spelen op fluit, hobo, klarinet, fagot, hoorn, trompet, saxofoon, trombone, slagwerk en contrabas. De jongeren worden toptalenten van de Nederlandse conservatoria genoemd. Sommigen zijn klaar met hun studie, anderen zitten nog midden in hun opleiding. Het Jong Nederlands Blazers Ensemble vormt de kweekvijver van het Nederlands Blazers Ensemble. De ‘jonkies’ hebben inmiddels hun sporen verdiend en op veel podia en festivals gestaan. Onze Diepenheimse componiste Lotte Grotholt schreef speciaal voor dit concert een nieuwe compositie.

28-10-2017
Chip Taylor Americana Treasures

Chip Taylor – Americana Treasures
Locatie 1 – Herberg de Pol

Zaterdagavond 28 oktober 2017;

Tijd 20.00 uur
Toegang € 15,-

 

Chip Taylor is ‘één van de beste songwriters van Amerika, evenals een meesterlijke zanger en performer’, aldus Rolling Stone. Janis Joplin, Aretha Franklin, Dusty Springfield en Frank Sinatra namen zijn liedjes op. Taylor was in de jaren zestig een van de pioniers van de cruciale country-rock beweging hij speelt in ‘Americana Treasures’ zijn grootste hits. Over deze levende legende zegt The New York Times terecht: ‘If you only know him as the guy who wrote ‘Wild Thing’ and ‘Angel of the Morning’ – you don’t know him! Kom, en leer de man achter deze grote hits kennen.

 

Masterclass liedjesschrijven van levende legende, Chip Taylor
Locatie 1 – Herberg de Pol
Zaterdagmiddag 28 oktober 2017;

Tijd 16.00 uur tot 18.00 uur

 

Heeft u altijd al willen weten hoe je een hit schrijft? Chip Taylor vertelt hierover in zijn twee uur durende masterclass. Hij geeft tips & tricks over het schrijven van een succesvol nummer. De kosten hiervoor zijn, inclusief entree van zijn voorstelling € 25,-.

 

Kaarten voor de avondvoorstelling en genoemde masterclass zijn te koop op www.herbergdepol.nl of in Herberg de Pol te Diepenheim.