Kunstmoment Diepenheim - 17 t/m 27 oktober 2019 - dagelijks van 11.00 tot 17.00 uur

Ben je een kunst- en natuurliefhebber? Kom in oktober naar Kunstmoment Diepenheim en laat je verrassen door de interactie tussen kunst en natuur. Een bijzonder 11-daags evenement waar bezoeker en kunstenaar elkaar ontmoeten.
 
De 15e editie van deze toonaangevende kunstroute belooft een bruisende te worden. Met ruim 100 deelnemende professionele kunstenaars op meer dan 40 locaties in een speciaal samengestelde route in en rondom Diepenheim is er heel veel te beleven. Op verrassende plekken in de natuur, op buitenplaatsen en kastelen, in oude schuren, bijzondere huizen en in galeries is kunst te zien. Kom hier alvast in de sfeer:

Het best bewaarde kunstgeheim van het oosten des lands!

Veel kunstenaars zijn aanwezig en geven toelichting op hun werk. Naast het gratis toegankelijke tentoonstellingsprogramma zijn er workshops, presentaties en voorstellingen. Het hele 11-daagse programma met alle locaties, plattegronden en info over deelnemers Kunstmoment 2019 vind je in de catalogus, vanaf oktober voor €6,- verkrijgbaar bij de infobalies: 
 
• VVV in cultureel centrum Herberg de Pol, Raadhuisstraat 8, Diepenheim 
• Zaal Beltman, Goorseweg 22a, Diepenheim
 
De feestelijke opening op donderdag 17 oktober - om 20.00 uur bij de Watermolen Den Haller, Diepenheim - wordt gevierd met een spectaculaire 3d projectie, mis het niet! Aansluitend is er feest, de toegang is gratis.
 
Kunstmoment Diepenheim - 17 t/m 27 oktober 2019 - dagelijks van 11.00 tot 17.00 uur
 
Wees welkom, dit gratis toegankelijke meerdaagse evenement is DE aanleiding om te genieten van de Twentse gastvrijheid en de prachtige buitengebieden!

Kunstmoment Diepenheim 2019 wordt mede mogelijk gemaakt door deze sponsoren en fondsen: