Het best bewaarde kunstgeheim van het oosten des lands!

Kunstmoment Diepenheim - 16 t/m 25 april 2021 - dagelijks van 11.00 tot 17.00 uur 
 
Ben je een kunst- en natuurliefhebber? Kom in april naar Kunstmoment Diepenheim en laat je verrassen door de interactie tussen kunst en natuur. Een bijzonder 10-daags evenement waar bezoeker en kunstenaar elkaar ontmoeten.
 
De 16e editie van deze toonaangevende kunstroute belooft een bruisende te worden. Met zo'n 100 deelnemende professionele kunstenaars op meer dan 40 locaties in een speciaal samengestelde route in en rondom Diepenheim is er heel veel te beleven.
 
Op verrassende plekken in de natuur, op buitenplaatsen en kastelen, in oude schuren, bijzondere huizen en in galeries is kunst te zien. Veel kunstenaars zijn aanwezig en geven toelichting op hun werk. Naast het gratis toegankelijke tentoonstellingsprogramma zijn er veel (ook gratis) workshops, presentaties en voorstellingen. Kom hier alvast in de sfeer:

16e editie Kunstmoment Diepenheim

Deze 16e editie heeft als thema MONUMENTTAAL
 
Ook zien we het Kunst -RUIL- Moment terug, waarbij bezoekers een 'ruilbod' mogen doen op speciale selectie werken van kunstenaars. Vaak levert dit verrassende ruilacties op, lees meer...
 
Nog een kans : win een kunstwerk t.w.v. 1000,- door het kopen van een lot van 5,-! Lees meer...
 
Het hele 10-daagse programma Kunstmoment Diepenheim 2021 met alle locaties, plattegronden en info over kunstenaars, evenementen en workshops vind je in de catalogus, vanaf 1 oktober 2020 voor €6,- te koop bij VVV/Cultuurcentrum Herberg de Pol. De catalogus bevat tevens 1 toegangsbewijs. Tevens zijn hier ook de losse toegangsbewijzen zijn te koop voor €2,-. 
 
Tijdens Kunstmoment Diepenheim zijn de toegangsbewijzen en de catalogus, met speciale wandel- en fietsroute langs alle kunstwerken, te koop bij de twee infobalies: 
• VVV in Cultuurcentrum Herberg de Pol, Raadhuisstraat 8, Diepenheim 
• Zaal Beltman, Goorseweg 22a, Diepenheim
 
De feestelijke opening van Kunstmoment Diepenheim 2021 is op donderdag 15 april - om 20.00 uur. Aansluitend is er feest, de toegang is gratis - mis het niet! 
 
Wees welkom, dit gratis toegankelijke meerdaagse evenement is DE aanleiding om te genieten van de Twentse gastvrijheid en de prachtige buitengebieden!
 
Kunstmoment Diepenheim - 16 t/m 25 april 2021 - dagelijks van 11.00 tot 17.00 uur 
 

Mede mogelijk gemaakt door:

SPONSOREN2