Het best bewaarde kunstgeheim van het oosten des lands!

Kunstmoment Diepenheim - 15 t/m 24 april 2022 - dagelijks van 11:00 tot 17:00 uur 
 
Ben je een kunst- en natuurliefhebber? Kom in april naar Kunstmoment Diepenheim en laat je verrassen door de interactie tussen kunst en natuur. Een bijzonder tiendaags evenement waar bezoeker en kunstenaar elkaar ontmoeten.
 
De 16e editie van deze toonaangevende kunstroute belooft een bruisende te worden. Met zo'n 65 deelnemende professionele kunstenaars op 35 locaties in een speciaal samengestelde route in en rondom Diepenheim is er heel veel te beleven.
 
Op verrassende plekken in de natuur, op buitenplaatsen en kastelen, in oude schuren, bijzondere huizen en in galeries is kunst te zien. Veel kunstenaars zijn aanwezig en geven toelichting op hun werk. Naast het tentoonstellingsprogramma zijn er veel workshops, presentaties en voorstellingen. Kom hier alvast in de sfeer:

16e editie Kunstmoment Diepenheim

Deze 16e editie heeft als thema MONUMENTTAAL
 
Koop een lot en win een cheque van € 200, waarmee je bij een van de deelnemende kunstenaars een werk kunt kopen. 
 
Het hele tiendaagse programma van Kunstmoment Diepenheim met alle locaties, plattegronden en info over kunstenaars, evenementen en workshops vind je in de catalogus, vanaf april 2022 voor € 6,- te koop bij VVV/Cultuurcentrum Herberg de Pol. 
 
Tijdens Kunstmoment Diepenheim is de catalogus, met speciale wandel- en fietsroute langs alle kunstwerken, te koop bij de infobalie: 
• VVV in Cultuurcentrum Herberg de Pol, Raadhuisstraat 8, Diepenheim 
 
De feestelijke opening van Kunstmoment Diepenheim 2022 is op donderdag 14 april - om 20:00 uur. Aansluitend is er feest, de toegang is gratis - mis het niet! Waar? Bij het Pand van Janna, Haaksbergerstraat 1. 
 
Wees welkom, dit gratis toegankelijke meerdaagse evenement is DE aanleiding om te genieten van de Twentse gastvrijheid en de prachtige buitengebieden!
 
Kunstmoment Diepenheim - 15 t/m 24 april 2022 - dagelijks van 11:00 tot 17:00 uur 
 

Kunstmoment Diepenheim 2022 wordt mede mogelijk gemaakt door: