Hoofdsponsor Kunstmoment Diepenheim 2022

Kunstmoment Diepenheim heeft een nieuwe hoofdsponsor: Autovakmeester Neplenbroek.

 Autovakmeester Neplenbroek 

Autobedrijf Neplenbroek is opgericht door Sarino Neplenbroek en sinds 2008 heeft hij zijn bedrijf langzaam maar zeker uitgebouwd. In 2012 opende Sarino zijn showroom in Markelo en in 2016 werd er begonnen met de werkplaats in Diepenheim. Begin 2017 werden de showroom en werkplaats samengevoegd op de locatie in Diepenheim, waar het autobedrijf nog steeds gevestigd is. Je vindt Autobedrijf Neplenbroek aan de Goorseweg 33 te Diepenheim.

Kunstmoment Diepenheim 2022 wordt mede mogelijk gemaakt door

Met de inzet van al onze vrijwilligers en de (financiële) steun en inspanning van de deelnemende locatiehouders en kunstenaars maken we samen Kunstmoment Diepenheim. Daarnaast wordt Kunstmoment Diepenheim 2022 mede mogelijk gemaakt door de adverteerders in - en de verkoop van - onze uitgebreide catalogus, en de volgende fondsen en sponsoren:

Cogas Cultuurfonds

www.cogas.nl

KUBUS Goor - vierkant achter uw zaak

www.kubusgoor.nl

Interesse in adverteren of sponsoren? Of wilt u bijdragen als vrijwilliger in de organisatie van Kunstmoment Diepenheim? Vraag naar de mogelijkheden via info@kunstmomentdiepenheim.nl

Uitslag Rabo Clubsupport 2021: Dank jullie wel!

Uitslag Rabo Clubsupport 2021: Dank jullie wel!

Voor Rabobank is een club zoveel méér dan een club. Daarom biedt Rabobank clubs en verenigingen een steuntje in de rug. Juist nu. Stichting Kunstmoment Diepenheim bedankt iedereen die op ons heeft gestemd. Met deze bijdrage kunnen wij ons bestedingsdoel realiseren.

 

De Uitslag!