Verloting kunstwerk

 

De winnaar van de loterij 2019 is geworden:

Romy Sijtsma

Zij heeft een keuze gemaakt uit de drie kunstwerken ter waarde van € 1000,- die de kunstenaars Diede PerrierKarin Hodes en Anton ter Braak beschikbaar hebben gesteld. Bezoekers van Kunstmoment Diepenheim konden voor € 5,- loten kopen op de locatie van de kunstenaars zelf of bij de infobalies waar de catalogus werd verkocht. De opbrengst van de verloting komt geheel ten goede aan Stichting Kunstmoment Diepenheim.

 

Diede Perrier, sieraden

Diede Perrier, sieraden

Ring 14-karaats geel- en witgoud 


Edelsmid Diede Perrier ontwerpt en maakt sieraden, van modern tot klassiek, met een mooi verhaal of voor een bijzonder moment. Ook steekt hij oude sieraden op een bijzondere manier in een nieuw jasje, waarbij gravures behouden kunnen blijven.

 

 

www.diedeperrier.nl

info@diedeperrier.nl

 

 

 

 

Karin Hodes, glaskunst

Karin Hodes, glaskunst

Cuties, zwart antraciet goud 45 x 45 x 5 mm


Glaskunstenaar Karin Hodes ontwerpt en maakt o.a. wandobjecten, sculpturen, schalen en (hals) sieraden van Bullseye glas. Haar werken zijn opgebouwd uit verschillende lagen en kenmerken zich door strakke vormen en lijnen en harmonieuze en vooral warme kleurencombinaties.

 

 

www.karinhodes.nl  karinhodes@caiway.nl

 

 

Anton ter Braak, beelden

Anton ter Braak, beelden

Movement 2 – h 23 x b 15 cm


Beeldhouwer Anton ter Braak vervaardigt bronzen beelden - soms in combinatie met andere materialen. Thema’s die in zijn werk veel terugkeren zijn vrouwen, paarden en stieren. Daarnaast werkt hij in opdracht voor zowel bedrijven als particulieren.

 

 

www.antonterbraak.com

info@antonterbraak.com