KUNSTMOMENT DIEPENHEIM

Praktisch

Diepenheim; puur in de hof van twente

Twee lange weekenden Kunst en Cultuur van vrijdag 19 t/m zondag 21 april en
donderdag 25 t/m zondag 28 april. Dagelijks van 11.00 tot 17.00 uur

Twee lange weekenden Kunst en Cultuur van vrijdag 19 t/m zondag 21 april en donderdag 25 t/m zondag 28 april. Dagelijks van 11.00 tot 17.00 uur

KUNSTMOMENT DIEPENHEIM

Catalogus

In de catalogus is alle informatie te vinden over deelnemende kunstenaars, activiteiten, workshops en voorstellingen, plus plattegronden met alle locaties. Bij aankoop van de catalogus zijn gratis speciale wandel- en fietsroutes te verkrijgen!

Bij de editie van Kunstmoment 2024 is de catalogus te koop in een GoodieBag. De GoodieBag is o.a. voorzien van het Kunstmoment logo en het logo van de Spar, één van de sponsoren. Naast de catalogus zit er in de GoodieBag een lot en zijn er verscheidene kortingsbonnen/vouchers te vinden van overige sponsoren in/rond Diepenheim.

Met de opbrengst uit de catalogusverkoop worden de deelnemende kunstenaars gesteund en wordt dit evenement mede financieel mogelijk gemaakt. Stichting Kunstmoment Diepenheim is een vrijwilligersorganisatie zonder winstoogpunt.

Een lot kopen waarmee kans wordt gemaakt op een geldbedrag dat te besteden is aan een werk van een deelnemende kunstenaar.
De catalogus en de loten zijn te betalen via een pinapparaat of een QR-code. 

Verkoop van catalogus en loten (prijzen 2024):

  • Goodiebag           € 10,-
  • Lot                           € 5,-

Start verkoop vanaf begin april 2024 bij VVV Diepenheim, in Cultuurcentrum Herberg de Pol, Raadhuisstraat 8 te Diepenheim.

Verkoop tijdens Kunstmoment Diepenheim bij de Kunstmoment INFOBALIE in het Ottenhuis, schuin tegenover Cultuurcentrum Herberg de Pol, Raadhuisstraat 11 te Diepenheim.

Praktisch

Parkeergelegenheden

Er kan gratis geparkeerd worden in Diepenheim;

  • Bij de parkeerplaats voor het Drawingcentre aan de Kuimgaarden 1
  • Bij de parkeerplaats voor en opzij van zaal Beltman aan de Goorseweg 22-24
  • Bij de parkeerplaats van Sportpark De Koppel aan de Quantstraat 67-69, 79

Fietsverhuur

De locaties in het buitengebied van Diepenheim zijn het makkelijkst te bereiken met de fiets.

Overnachten

Kunstmoment Diepenheim is een groot evenement en daardoor heel geschikt voor een bezoek van meerdere dagen. En er is veel meer te beleven, kom genieten van de Twentse gastvrijheid en de prachtige buitengebieden!

Alle overnachtingsmogelijkheden en arrangementen in de gehele gemeente Hof van Twente zijn te vinden op de website: www.visithofvantwente.nl


Of op;

KUNSTMOMENT DIEPENHEIM

Diepenheim; puur in de Hof van Twente


Het hele jaar door zijn er in Diepenheim en omgeving veel activiteiten op het gebied van kunst, cultuur, natuur en recreatie. Kijk op www.diepenheim.nl voor alles over het rijke culturele leven in Diepenheim. Kunst, cultuur en natuur in overvloed!


Diepenheim beschikt over een aantal bijzondere locaties waar kunst zijn werk doet: 

Kunstmoment is altijd op zoek naar donateurs


Als vrijwilligersorganisatie dienen wij voornamelijk te hebben van donaties en daarbij kunnen wij jouw hulp goed gebruiken. Wil jij een donatie doen? Dat kan op NL05RABO0122004043 t.n.v. Stichting Kunstmoment Diepenheim